HR EN IT

Povratak na BLOG

Baccala della Mamma delikatese – idealni zalogaji čak i za one koji su alergični na laktozu i gluten

Počastite sebe, svoje ukućane i prijatelje Baccala della Mamma specijalitetima i otkrijte nove, zdrave načine uživanja u hrani!

Preosjetljivost organizma na gluten i laktozu sve je češća pojava diljem svijeta, a mnogi čak imaju problema s tim alergijskim reakcijama kojih zapravo nisu niti svjesni jer se simptomi poput glavobolje, boli u trbuhu i naglih promjena raspoloženja vrlo lako pripisuju drugim zdravstvenim tegobama.

Laktoza se nalazi u mlijeku i mliječnim proizvodima, a glukoza je ljepljivi spoj koji se nalazi u žitaricama poput pšenice, a koji daje tijestu elastičnost. Mnogi se stoga muče kako bi uskladili svoje prehrambene navike i pronašli namirnice ili gotove proizvode koji će istovremeno zadovoljiti ukuse i okusne pupoljke, ali neće sadržavati gluten ili laktozu i izazivati alergije. Međutim u ponudi Baccala della Mamma delikatesa od kvalitetnog norveškog bakalara pronaći ćete delikatese koje su u potpunosti gluten-free i ne sadrže laktozu. Pomnim odabirom namirnica i sastojaka, pobrinuli smo se da baš svi mogu uživati u našim neodoljivim zalogajima od bakalara.

Probajte bakalar na bijelo, bakalar Tartufino, Pikantino, Oliveto ili Šugo, ili pak odaberite kremaste paštete od bakalara pripremljene od bakalara na bijelo, s maslinama, s čili papričicama ili s tartufima i uživajte u ukusnom obroku, bez da morate strahovati od glutena i laktoze. Osim toga, delicije od bakalara iz ponude Baccala della Mamma također predstavljaju i zdrave zalogaje, jer sadrže brojne nutrijente, vitamine i spojeve neophodne za normalno funkcioniranje organizma.

Počastite sebe, svoje ukućane i prijatelje Baccala della Mamma specijalitetima i otkrijte nove načine uživanja u hrani.