HR EN IT

Povratak na BLOG

Baccala della Mamma delikatese od bakalara prema maminom receptu - zdrav i ukusan izbor za Vaše najmlađe!

Širok izbor delicija od bakalara Baccala della Mamma, pripravljenih od najboljeg norveškog bakalara koji je bogat vrijednim spojevima i nutrijentima neophodnim za normalno funkcioniranje organizma te tjelesni rast i razvoj.

Pronaći zalogaj za vaše najmlađe koji će istovremeno zadovoljiti njihove ukuse, ali i predstavljati zdrav obrok nije uvijek jednostavan zadatak. Srećom, tu je širok izbor delicija od bakalara Baccala della Mamma, pripravljenih od najboljeg norveškog bakalara koji je bogat vrijednim spojevima i nutrijentima neophodnim za normalno funkcioniranje organizma te tjelesni rast i razvoj. Paštetu od bakalara pripremamo koristeći originalne “mamine” recepture koje su u obitelji Stefanov već postale tradicija koja se brižno njeguje i čuva.

Baccala della Mamma paštete i namazi od bakalara savršeni su za jutarnji obrok, međuobrok ili laganu večeru, bez obzira na priliku. Jednostavno je pripremiti zalogaje s paštetom od bakalara što će uštedjeti vaše vrijeme, osobito kada se uz pripremu doručka morate istovremeno spremati za posao i obaviti još stotinu drugih sitnica. Sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih i zdravih zalogaja, osim paštete od bakalara, je kruh ili pecivo, a namaz lako možete poslužiti i uz krekere, bruschette ili slične proizvode.

Kako bismo zadovoljili baš svačije ukuse i želje, naša linija pašteta od bakalara dolazi u četiri različita i neodoljiva okusa – na bijelo, s maslinama, s čili papričicama i s tartufima – za svakoga po nešto. Odaberite paštetu prema svojim željama, brzo i lako pripremite obrok za sebe i svoje najmlađe, i uživajte zajedno u laganoj kremastoj teksturi i raskoši aroma i okusa.