HR EN IT

Povratak na BLOG

Baccala della Mamma namazi – blagdanski zalogaji nikada nisu bili ukusniji

Baccala della Mamma u svojoj ponudi ima vrhunske proizvode čiji će Vas nevjerojatni okusi, bogate teksture i uistinu zavodljivi mirisi u potpunosti očarati i začiniti ovaj Badnjak.

Vjerujemo da svi već polako imate određeni raspored kojega se držite za vrijeme blagdana, a posebno na Badnjak – raspored uključuje vrijeme za kolače, poklone i odabir onih glavnih kuglica koje ćete postaviti na najraskošnije grane bora koji krasi Vaš dom. Ipak, ako još uvijek tražite one savršene gastronomske delicije kojima ćete očarati sve svoje goste, ne zaboravite bakalar jer on, kao temelj svih delicija, čini blagdanske zalogaje uistinu jedinstvenima. Upravo iz tog razloga prepustite se čarima Božića i bakalara s Baccala della Mamma namazima!

Vrhunski proizvodi od bakalara, bogati okusom, teksturom i mirisom, čine temelje brojnih recepata koji postaju aromatični i izuzetno ukusni upravo zbog sočnih namaza koji svojim notama doprinose konačnim okusima, a posebno završnoj ekstazi u kojoj svi uživaju. Kremasta tekstura i jednostavan način ukomponiranja namaza u raznovrsne recepte, kao što su pizza ili savršeno predjelo uz pečene kruščiće, svakako će odlično dočarati upravo ovo blagdansko vrijeme kada je bakalar u kuhinji gotovo pa pravilo.

Baccala della Mamma u svojoj ponudi ima vrhunske proizvode čiji će Vas nevjerojatni okusi, bogate teksture i uistinu zavodljivi mirisi u potpunosti očarati i začiniti ovaj Badnjak. Prepustite se namazima od bakalara koji čine savršene blagdanske zalogaje između stavljanja kuglica na bor ili jednostavnog divljenja već okićenom boru dok s čašom vina i zalogajima, čiji su temelji upravo vrhunski proizvodi Baccala della Mamma, uživate u obiteljskom trenutku, diveći se jedinstvenoj božićnoj slici koja se prostire ispred Vas.