HR EN IT

Povratak na BLOG

Baccala della Mamma - savršenstvo na meniju

Pokrivajući cijeli ugostiteljski kanal svojim vrhunskim delicijama, Baccala della Mamma sigurna je ljepota svakog tanjura i zadovoljstvo svih gostiju.

Mašta je ono što svi posjeduju. Ona je jednostavno neograničena, nikada nije vidjela granice i nikada neće, ali ono što je najbitnije jest da ona obogaćuje misli i ideje i da nikada ne dovodi do razočarenja. Odlična je u pisanju, crtanju, bilo kakvom načinu izražavanja, a ako je upotpunimo s kreativnošću, nastaje odličan splet za pravo gastronomsko izražavanje u loncu i na tanjuru.

Gastronomiji ne ponestaje mašte u kombiniranju i međusobnom upotpunjavanju bogatih okusa koji se savršeno nadopunjuju. Uvijek je tu ta potreba da se napravi što bolja kombinacija i što bogatiji okusi. Bitno je samo da ti okusi na nepcu budu kao pravi mali vatromet aroma. Baccala della Mamma zvuči bogato i sočno već pri prvom izgovaranju svih slogova, a kada to isto nađe svoj put do nepca, možda u kombinaciji s prepečenim kruhom ili tjesteninom kao odlično predjelo, bogatstvo i sočnost poprime potpuno nove razmjere i definicije.

Osim stvaranja savršenih kombinacija sastojaka, važno je osigurati i da to isto pronađe svoj put do tanjura i gostiju. Baccala della Mamma dolazi i kao HoReCa pakiranje, što znači da pokriva sva područja ugostiteljstva i može pronaći i oduševiti i najjednostavnije, ali i najzahtjevnije goste, kao i njihova nepca. Vrhunski proizvodi bogatog okusa i tradicionalnih receptura, odličan su dodatak svakoj zamisli velikih kuhara, ali i onih koji to tek postaju. Jednostavne, ali bogate okusom delicije, savršeno kompariraju svim maštovitim kreacijama i daju svoj doprinos onom konačnom vatrometu za nepce kojem svi ljubitelji dobre hrane teže.