HR EN IT

Povratak na BLOG

Bakalar kao idealan poklon za poslovne partnere i prijatelje

Što najčešće poklanjate poslovnim partnerima i prijateljima kada idete u posjetu ili na sastanak? Mi imamo idealnu ideju za poklon.

Svi često „razbijamo glavu“ razmišljajući o savršenom poklonu jer želimo oduševiti drugu stranu. Uvijek je lijepo iznenaditi autohtonim, lijepim, krasno upakiranim i finim poklonom. Istra zaista nudi pregršt predivnih i autohtonih proizvoda kao što su to vina, rakije, tartufi, maslinovo ulje, a na listu bi svakako upotpunili s našim pakiranjem koje oduševljava s čak četiri vrste bakalara. 

 

Bakalar na bijelo obogatili smo novim okusima i stvorili nove vrhunske proizvode u praktičnom pakiranju. Ovaj poklon krije sva četiri okusa bakalara! Tako ćete u ovom inovativnom i ukusnom poklonu pronaći Bakalar na bijelo, Oliveto s maslinama i maslinovim uljem, Pikantino s chillijem i crvenom paprikom te Tartufino s crnim tartufima. Svaki okus ima svoju priču i simbolizira sve ono najbolje iz Istre - maslinovo ulje i tartufe. I prisjetimo se, naš bakalar napravljen je po tradicionalnoj recepturi u kojoj će uživati svako nepce.

 

Pratite nas na društvenim mrežama! 

Facebook profil baccalla_della_mamma

Instagram profil baccalla_della_mamma