HR EN IT

Povratak na BLOG

Bakalar Tartufino – famozni spoj kvalitete i bogatstva okusa

Lagan, svjež i famoznog okusa, namaz je odličan izbor za sve koji i preko ljeta zahtijevaju kvalitetne delicije koje su u savršenom suglasju s lakoćom i svježinom sastojaka, a zajedno čine erupciju konačnih okusa koji će na sve moguće načine oduševiti nepce!

Topliji dani svakako zahtijevaju i prilagodbu odabira najkvalitetnijih namirnica i sastojaka za pripremu najboljih ljetnih delicija. Okretanje laganijoj hrani, svima je na umu dok se temperature polako podižu, a priroda, potpuno budna, nagoviješta prekrasne dane koji slijede. Naravno, ponekada je teško uskladiti kvalitetnu, svježu i laganu hranu, zajedno s fantazijom bogatih okusa koja osvaja prvim zalogajem. Također, dodajmo tome dozu fjake i zbilja je teško natjerati se na razna kemijanja u kuhinji. Zašto da si itko otežava te dane mira i uživanja na suncu, kada može odabrati puno lakši put koji sjedinjuje upravo sve nabrojane elemente fantastične delicije? Odgovor se krije u bakalaru. I pravom istarskom tartufu.

Baccalla' della Mamma u svojoj ponudi ima rješenje na sve ljetne kulinarske zagonetke. Riječ je o delikatesnom namazu Bakalar Tartufino pripremljenog od norveškog bakalara s dodatkom crnih tartufa. Lagan, svjež i famoznog okusa, namaz je odličan izbor za sve koji i preko ljeta zahtijevaju kvalitetne delicije koje su u savršenom suglasju s lakoćom i svježinom sastojaka, a zajedno čine erupciju konačnih okusa koji će na sve moguće načine oduševiti nepce.

Sami dokaz kvalitete, krije se i u istarskom tartufu, koji se naziva gurmanskim draguljem. Riječ je o tartufu koji je najcjenjeniji među crnim vrstama, a svakako treba napomenuti kako se upravo njemu okreću najvrsniji kuhari koji traže onaj poseban dodatak svakom jelu, ali i desertu. Istarski crni tartuf ima jedinstveni okus koji se savršeno sjedinjuje s norveškim bakalarom, a zajedno čine fantastični delikatesni namaz kojem će se mnogi okrenuti u potrazi za  pravim ljetnim delicijama.