HR EN IT

Povratak na BLOG

Božić uz bakalar na stolu

Ovoga Božića uživajte u blagdanskoj trpezi na jedan poseban i nezaboravan način - potražite Baccala della Mamma delicije od bakalara i impresionirajte svoje najbliže neodoljivim zalogajima!

Prosinac je rezerviran za opuštanje od posla i obaveza i uživanje u gurmanskim zalogajima u krugu obitelji i prijatelja, a malo tko može zamisliti božićnu i predbožićnu trpezu bez bakalara, prepoznatljive i nevjerojatnoukusne norveške ribe.

Iznenadite svoje ukućane i prijatelje vrhunskim delikatesama od bakalara iz Baccala della Mamma ponude, koje za vas pripremamo koristeći samo najbolje primjerke norveškog bakalara i to prema originalnim recepturama koje su već desetljećima neizostavni blagdanski specijalitet i naše obitelji Stefanov.

Tradicionalno, bakalar se u ovo blagdansko vrijeme priprema na bijelo i postoje različiti načini pripreme, no bakalar iz Baccala della Mamma ponude zasigurno će vas oduševiti svojim raskošnim aromama i okusima. Osim bakalara na bijelo, za vas smo pripremili i posebne specijalitete, bakalar na bijelo s tartufima, s maslinama i maslinovim uljem, potom s čili papričicama, pa čak i bakalar šugo.

Ovoga Božića uživajte u blagdanskoj trpezi na jedan poseban i nezaboravan način - potražite Baccala della Mamma delicije od bakalara i impresionirajte svoje najbliže neodoljivim zalogajima.