HR EN IT

Povratak na BLOG

Brz život, zdrava hrana - Baccala della Mamma!

Uz Baccala della Mamma delikatese od bakalara lako ćete i jednostavno pripremiti zdrave zalogaje bez obzira na priliku!

Ubrzan životni tempo, brojne obaveze i poslovi često ostavljaju vrlo malo vremena za pripremu ukusnih obroka koji će zadovoljiti nepce, a istovremeno tijelo opskrbiti dovoljnim izvorom energije. Uz Baccala della Mamma delikatese od bakalara lako ćete i jednostavno pripremiti zdrave zalogaje bez obzira na priliku.

Ujutro, kada žurite na posao i želite djeci i ukućanima na brzinu spraviti doručak, uvečer kada ste u potrazi za laganim zalogajima ili kao međuobrok na poslu, Baccala della Mamma kreme od vrhunskog norveškog bakalara proizvedene prema originalnim recepturama zasigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe i ukuse. Čak i ako vam nenajavljeni gosti iznenada stignu u posjetu, uz kreme od bakalara brzo ćete i bez stresa poslužiti im kvalitetne zalogaje.

Osim što predstavljaju iznimno zdrav i neodoljivo ukusan obrok, kreme od bakalara također dolaze i u četiri različita okusa – na bijelo, pikantino, tartufino i oliveto, pa ćete stoga među njima sasvim sigurno pronaći svog favorita. Poslužite ih kao namaz na kruh, uz domaća peciva, krekere, bruschette i na razne druge načine, uživajte u rapsodiji okusa i okrenite se zdravom načinu prehrane uz Baccala della Mamma krema od norveškog bakalara.