HR EN IT

Povratak na BLOG

Delicije blagdanskog stola

Bakalar i blagdani – savršena receptura bez koje je jako teško zamisliti ovo doba godine!

Prosinac je već odavno zauzeo svoj kraljevski tron i polako Vas priprema za nadolazeće blagdane koje je jako teško zamisliti bez određenih gastronomskih tradicija. Običaji su običaji, tradicije su tradicije – blagdanski stol bez bakalara ne može se preskočiti! Ovaj blagdanski menu svoje korijene njeguje još od davnina, a recepata je uistinu mnogo – dok svaka obitelj ima svoju malu tajnu ili čarobni dodatak kojim je upravo njihov bakalar najukusniji, Baccala della Mamma ima svoje tajne.

Riječ je o izvrsnim paštetama od bakalara s raznim dodacima upravo kako bi se stvorila ravnoteža okusa i savršenih aroma, a iste su oplemenjene tradicijom i obiteljskom toplinom s ciljem pružanja tradicionalnog, ali jedinstvenog i originalnog doživljaja za Vaše nepce. Upravo njihove paštete postale su nezaobilazna božićna delicija!

Bakalar je riba kraljevskog okusa koja će svojim bogatstvom upotpuniti Vaš jedinstveni božićni menuBaccala della Mamma nudi Vam nekoliko različitih receptura koje možete birati prema vlastitim težnjama – pašteta od norveškog bakalara na bijelo, s maslinama, chilly papričicama ili tartufima – koji god proizvod odabrali, isti će oplemeniti Vaš blagdanski stol i svojim ukusnim nijansama dodatno začarati ovo čarobno doba godine. Na Vama je samo da se prepustite Baccala della Mamma gastronomskoj čaroliji!