HR EN IT

Povratak na BLOG

Konoba Milena

Konoba je oduvijek bila „rezervirana“ isključivo za proizvode iz vlastite proizvodnje, stoga se kao specijalitet kuće posebno isticao bakalar na bijelo!

Baccala della Mamma, jedinstveni proizvodi od bakalara započinju svoju dugu tradiciju još od 1986. godine kada je otvorena obiteljska konoba Milena. To je ujedno i obrt za proizvodnju i preradu bakalara, a nalazi se u malom pitoresknom mjestu u Istri, Bačva.

Konoba je oduvijek bila „rezervirana“ isključivo za proizvode iz vlastite proizvodnje, stoga se kao specijalitet kuće posebno isticao bakalar na bijelo. Zahvaljujući zadovoljstvu svih gostiju i konstantnom porastu potražnje, obitelj se odlučila na proizvodnju raznovrsnih proizvoda od bakalara i njegovu daljnju distribuciju na tržištu. Jedinstvenu kvalitetu i savršeni okus Baccala della Mamma proizvoda od bakalara prepoznala su i brojna europska tržišta.

Majka je predstavljala glavni i nepresušni izvor svakojakih recepata, stoga je obitelj kreirala prikladan naziv svojih proizvoda: Baccala della Mamma. Zato danas možete uživati u vašim omiljenim paštetama od bakalara na bijelo, bakalara s maslinama, s chilly papričicama ili s istarskim tartufima koje su prikladne za svako zajedničko druženje s prijateljima i obitelji.

U ponudi su i ostali vrhunski proizvodi od bakalara s raznim okusima. Odlučite se za namaze Bakalar pikantino, Bakalar tartufino, Bakalar oliveto ili Bakalar šugo.

Važno je napomenuti kako se proizvodnja svih ovih proizvoda odvija u suvremenim pogonima koji zadovoljavaju najstrože europske standarde.

Birajte najbolje, birajte Baccala della Mamma proizvode.