HR EN IT

Povratak na BLOG

Krema s maslinama – osjećaj svježine u svakom zalogaju

Kombinacija bakalara i maslina ne samo da predstavlja nevjerojatno zdrav zalogaj, već se te dvije namirnice savršeno nadopunjuju raskošnim okusima i aromama!

Baccala della Mamma brend poznat je po delikatesama od biranog norveškog bakalara, među ostalim i kremama koje predstavljaju idealan brzi zalogaj za svaku priliku. Bez obzira radi li se o doručku, međuobroku ili malim ukusnim zalogajima koje ćete poslužiti gostima, Baccala della Mamma kreme pripremljene prema originalnim recepturama pružit će vašem nepcu užitak koji traje i kojeg ćete pamtiti.

U našoj ponudi trenutno možete pronaći nekoliko različitih vrsta krema od bakalara, među ostalim i kremu Oliveto koju proizvodimo tako da bakalaru spravljenom “na bijelo” dodajemo svježe domaće masline. Kombinacija bakalara i maslina ne samo da predstavlja nevjerojatno zdrav zalogaj, već se te dvije namirnice savršeno nadopunjuju raskošnim okusima i aromama.

Bakalar pruža dobro poznate i karakteristične riblje okuse, a masline pak daju onaj specifičan osjećaj svježine i okus prirode kojeg malo što može zamijeniti. Ako ste ljubitelj tradicionalne istarske kuhinje ili se tek upoznajete s njezinim prednostima, onda će vam krema bakalara s maslinama itekako dobro sjesti.

Poslužite ju kao namaz na kruhu ili pecivima, uz krekere ili bruschette, i probajte ovu zavodljivu kombinaciju kojoj ćete se sigurno rado vraćati.