HR EN IT

Povratak na BLOG

Mamina receptura proizvedena po najstrožim europskim standardima

Brojne stroge zahtjeve traži današnja gastronomska scena, no Baccala della Mamma pronašla je rješenje pružanjem tradicije na suvremeni način dok pritom ispunjava sve najstrože europske standarde.

Danas je zaista lako na tržište plasirati neki proizvod, u nadi da će isti uspjeti pronaći svoje mjesto na zaista zahtjevnoj ljestvici gastronomske scene. No, kako bi se isto dogodilo, potrebno je imati uistinu jedinstveni proizvod koji će ispunjavati najviše zahtjeve gastronomije, a u isto vrijeme pružati fantaziju novih okusa, prekrasnih tekstura i zavodljivih nijansa i aroma. Baccala della Mamma svojim načinom obrade i pripreme, u konačnici pruža svakom kupcu samo najljepše okuse bakalara, te pritom ispunjava najviše europske standarde, kao i zaista visoke standarde koje postavi svaki kupac Baccala della Mamma proizvoda.

Tradicija koja se poštuje i njeguje, zahtijeva prilagodbu suvremenim načinima proizvodnje bez da se, naravno, na ikoji način ugroze upravo tradicionalne vrijednosti određenog recepta i pružanja zadovoljstva. Baccala della Mamma svoju proizvodnju obavlja u suvremenom pogonu izrađenom prema najstrožim europskim standardima, upravo kako bi tradicija ostala netaknuta, ali i kako bi se u konačnici pružali bogati proizvodi nevjerojatnih okusa. Tako su korak po korak, tražeći najbolje načine obrade i pripreme, Baccala della Mamma proizvodi zauzeli svoje zasluženo mjesto na gastronomskoj sceni – zahvaljujući pronalasku idealnog načina za pružanje mamine recepture prema najstrožim standardima, svakako se mogu pohvaliti svojim jedinstvenim proizvodima. Tako danas njihovu ponudu čine izvrsni bakalar namazi i paštete kombinirane s najukusnijim namirnicama gastronomije – tartufi, crvena paprika i chilly, masline i tradicionalno pripremljen šugo, čine bogatu Baccala della Mamma ponudu koja će se idealno uklopiti u bilo koji Vaš zamišljen recept.

Poštivanjem samo najviših i najstrožih europskih standarda, Baccala della Mamma zauzela je svoje visoko mjesto na ljestvici gastronomske scene. Poštivanjem i pružanjem tradicije, ne ispunjava samo standarde gastronomije, već i zadovoljstvo svakog svojeg kupca!