HR EN IT

Povratak na BLOG

Mamini i bakini recepti tradicija su koja vječno traje

Ljepota tradicije očituje se u njenom njegovanju i poštivanju, čineći tako samo najdraže gastronomske delicije koje osvajaju prvim kušanim zalogajem.

Tradicija se, naravno, gradi godinama i ostaje na njegovanju i poštivanju nadolazećim generacijama koje na taj način najbolje upoznaju svoje korijene, ali i korijene gastronomske scene ili možda bolje rečeno – mamine i bakine recepte koji su skupljani godinama i čuvani kao najdraža obiteljska tajna. Na tim temeljima nastala je i Baccala della Mamma.

Tradicija koja je započeta 1986. godine, svoju prekrasnu povijest obilježila je otvaranjem obiteljske konobe Milena. Ista je oduvijek nudila i nudi isključivo proizvode iz vlastite proizvodnje, a najviše se ističe upravo bakalar na bijelo. Tako je obitelj, na zadovoljstvo svojih gostiju, odlučila pružiti jedinstvenu kvalitetu i savršene okuse Baccala della Mamma proizvoda od bakalara koji nisu prepoznati samo kod nas, već i na europskom tržištu. Naravno, glavni recept je pružan upravo od majke koja je predstavljala glavni i nepresušni izvor svakojakih recepata, stoga je obitelj kreirala idealan naziv svojih proizvoda – Baccala della Mamma.

Danas možete uživati u njihovim omiljenim paštetama od bakalara na bijelo, bakalara s maslinama, chilly papričicama ili s istarskim tartufima. Također, u ponudi se nalaze i odlični namazi Bakalar pikantino, tartufino, oliveto i šugo koji će Vas u potpunosti osvojiti bogatstvom okusa i neodoljivom teksturom.

Mamini i bakini tradicionalni recepti čine onaj prekrasan spoj najljepših obiteljskih uspomena i najdražih okusa djetinjstva. Prepustite se upravo tim osjećajima prilikom kušanja svih Baccala della Mamma proizvoda temeljenih na ljubavi, znanju i iskustvu i pružanju onoga najdražeg – savršenog i potpunog gastronomskog doživljaja.