HR EN IT

Povratak na BLOG

Obiteljska receptura i tradicija

Tradicionalan, bogat i toliko jedinstven vrtlog savršenih okusa, pravi je gastronomski užitak za svačije nepce, a stigao je, naravno, ravno iz mamine kuhinje i recepture.

Bakalar, maslinovo ulje, zelene masline, malo začina... Što ono još treba osim sastojaka navedenih u receptu kojeg svi prate točno u mjericu, čisto za svaki slučaj da ne bi bilo nismo znali? Kako bi baka rekla, uvijek treba dodati onih nekoliko sastojaka koji se ne nalaze ispisani na papiru, ali savršeno začine svako jelo. Riječ je o strasti i ljubavi, dva začina koja uvijek dodaju onu posebnu notu maštariji na tanjuru. Dodajmo tome obiteljsku recepturu, tradiciju i toplinu i izmiješajmo sve u savršeni vrtlog okusa, aroma i ljubavi, i dobijemo Baccala della Mamma delicije.

Generacije i tradicija, neizostavni su detalji u pokretanju obiteljskog posla. Još 1986. godine je započela ova priča. Obiteljska konoba Milena i mamin recept za bakalar na bijelo, pokrenuli su maštu i proizvodnju bakalara i njegovu distribuciju na veliko. Spojivši mamin recept s novim, bogatim, sočnim i primamljivim sastojcima i okusima, obitelj je stvorila i nove vrhunske proizvode. Bakalar pikantino, Bakalar oliveto, Bakalar tartufino, Bakalar šugo te Bakalar na bijelo, nova je obiteljska receptura koja je idealna za svako nepce i maštariju kojom želite nekoga zadiviti.

Kako svi znaju, postoje dvije uzrečice kojih se svi drže. Mama zna najbolje je prva, a druga, kojom se dokazuje uspješnost inovativnosti i tradicije ove obiteljske priče, jest Mamina kuhinja zbilja nema konkurencije.