HR EN IT

Povratak na BLOG

Pašteta Oliveto i prepečeni kruh – najjednostavniji recept najbogatijih okusa

Neki recepti zahtijevaju sate i sate provođenja u kuhinji, no najukusniji obroci su upravo oni jednostavni, mali i slatki, bogati pravom aromom okusa i teksture.

Kratki zalogaji, ali toliko bogatih okusa, tekstura i mirisa, da se u potpunosti izgubite u toj dražesti, a Vaša nepca su aromatično zavedena? Dodajmo tome da se radi o zaista zdravim zalogajčićima kojima ćete oduševiti sve svoje goste, ali i u potpunosti zadovoljiti težnje svog vlastitog nepca. Baccala della Mamma nudi Vam upravo to – potpuno gastronomsko iskustvo i nevjerojatan doživljaj uživanja svim osjetilima. Upoznajte paštetu od bakalara Oliveto i sve njezine blagodati i atribute!

Zaista je malo toga što može upotpuniti riblji okus kao tek pokoja kap kvalitetnog maslinovog ulja. Ova pašteta od norveškog bakalara s maslinama, uistinu je odličan primjer savršenstva ribljih okusa komplementiranih maslinama koje samo daju onaj specifičan naglasak na sve nijanse bakalara. Pašteta od bakalara na bijelo s dodatkom istarskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, priprema se po tradicionalnoj recepturi jer tradiciju je zaista teško nadmašiti, kao i zadovoljiti baš svačiji ukus. No, pašteta Oliveto predstavlja neodoljive okuse zelenih maslina i čistoće maslinovog ulja u kombinaciji s dobro poznatim okusima norveškog bakalara koji zajedno čine fantaziju okusa i blagodati.

Najpopularniji recept za riblje paštete je možda najjednostavniji, ali zaista je najukusniji – jeste li ikada uživali u famoznim okusima paštete od bakalara s dodatkom maslina i prepečenog kruha? O, da, jednostavno, praktično i brzo, a toliko bogato okusom da će biti zadovoljena i najzahtjevnija nepca. Bakalar je izvrsni odabir za zdravi međuobrok, laganu večer ili možda samo predjelo. Koji god bio Vaš izbor, nećete pogriješiti. Mekoća, tekstura i kremasta pašteta uz vrhunsko maslinovo ulje koje samo pridonosi atributima paštete, te uz kombinaciju hrskavog kruha i čašu vina, gastronomski doživljaj će biti potpun. Baccala della Mamma pobrinut će se za glavni sastojak, a Vi samo pripremite veliku drvenu dasku, tanjure i zaobljeni nož za razmazivanje, te savršeno prepečene kriškice kruha i uživajte u fantaziji gastronomije koja slijedi.