HR EN IT

Povratak na BLOG

Posebne nijanse namaza za sve ljubitelje mediteranskog okusa

Ukoliko tražite neki drugačiji recept, a zaista nemate ideja kako više oduševiti svojim kulinarskim umijećem, prepustite se okusima bakalara oliveto i oduševite sve ljubitelje mediteranskih okusa!

Postoje neki zaista jedinstveni okusi koji se jako teško zaboravljaju – okusi koji doprinose fantastičnoj ekstazi nevjerojatnih nijansa i aroma dok se namirnice idealno uravnotežuju kreirajući nezaboravne gastronomske trenutke i upotpunjavajući taj gastronomski doživljaj. Takvu nevjerojatnu priču krije mediteranski okus Baccala della Mamma namaza – bakalar oliveto.

Delikatesni namazi idealni su za slatke zalogaje bogate okusom, ali i kao ključni sastojci u kreiranju inovativnih recepata. Bakalar oliveto pripremljen je od norveškog bakalara s dodatkom zelenih maslina i maslinova ulja – riječ je o kombinaciji koja se idealno sjedinjuje u delikatesni namaz, a koja Vam nudi savršenu teksturu uz bogate nijanse svojih okusa i kombiniranih nijansa mediteranskog podneblja. Notama bogatog okusa, teksture i mirisa, bakalara oliveto doprinosi konačnim kušanim okusima pripremljenih delicija i specijaliteta i to zahvaljujući svojoj famoznoj aromatičnosti i sočnosti.

Ukoliko tražite neki drugačiji recept, a zaista nemate ideja kako više oduševiti svojim kulinarskim umijećem, prepustite se okusima bakalara oliveto i oduševite sve ljubitelje mediteranskih okusa – ukusni delikatesni namaz može poslužiti kao odličan zalogaj na prepečenim kruščićima ili kao temeljni sastojak neke tradicionalne ili inovativne recepture! Koji god bio Vaš kulinarski plan, ne brinite – bez problema ćete ponuditi neodoljivi Mediteran na tanjuru!