HR EN IT

Povratak na BLOG

Pripremite romantičnu i zavodljivu večeru uz Baccala della Mamma delikatese

Uživajte u Valentinovu na najbolji mogući način i impresionirajte svoju voljenu osobu ukusnim i zavodljivim zalogajima!

Kada je u pitanju Valentinovo, svatko od nas želi iznenaditi svoju voljenu osobu nečim uistinu posebnim i kreativnim. Ako ste se umjesto izlaska u restoran odlučili na opuštanje i proslavu dana zaljubljenih u privatnosti svog vlastitog doma, a s druge pak strane nemate previše iskustva u kuhinji, Baccala della Mamma delikatese su kao stvorene upravo za vas.

Iz naše bogate ponude odaberite delikatese od kvalitetnog norveškog bakalara i u trenu pripremite ukusne zalogaje. Kreme od bakalara idealne su za pripremu “finger fooda” ili predjela uz krekere, bruschette ili peciva, a bakalar na bijelo, tartufino, pikantino, oliveto ili šugo poslužit će kao potpuni obrok. Najbolje od svega je to što ne morate potrošiti previše vremena na pripremu, ne morate se pretjerano dobro snalaziti u kuhinji, a pored svega delikatese od bakalara će se savršeno složiti uz čašu dobrog vina.

Uživajte u Valentinovu na najbolji mogući način i impresionirajte svoju voljenu osobu ukusnim i zavodljivim zalogajima s kojima jednostavno ne možete pogriješiti. Odaberite Baccala della Mamma proizvode i prepustite se trenucima čistog užitka u dvoje.