HR EN IT

Povratak na BLOG

Pripremite ukusne i raznovrsne zalogaje na brzinu uz Baccala paštete

Potražite Baccala della Mamma paštete od visokokvalitetnog norveškog bakalara i za svega nekoliko minuta pripremite zavodljive i zdrave zalogaje u kojima će baš svi uživati!

Stižu vam nenajavljeni gosti i morate u trenu osmisliti što ćete im poslužiti ili jednostavno zbog posla i obaveza baš danas nemate dovoljno vremena upustiti se u pripremu zahtjevnih jela? Uz neodoljive Baccala della Mamma paštete od norveškog bakalara pripremljene ne morate brinuti.

Kremasta tekstura i jednostavan način pripreme omogućit će vam da brzo i lako spremite lagane zalogaje kojima ćete impresionirati svoje goste i ukućane, a čak četiri različita okusa pašteta – s maslinama, na bijelo, s čili papričicama ili s pak s tartufima, pobrinut će se da zadovoljite baš svačije ukuse. Paštete od norveškog bakalara proizvode se samo od najboljeg norveškog bakalara i prema originalnim recepturama, a odlično će se složiti s primjerice bruschettima, krekerima, svježe pečenim kruhom i raznim pecivima te tako zadovoljiti nepca čak i onih zahtjevnijih gurmana.

Možete ih poslužiti kao finger-food tijekom proslava, zabava i obiteljskih okupljanja, kao potpuni obrok ili pak predjelo i idealni uvod u razne riblje i mesne delicije. Potražite stoga Baccala della Mamma paštete od visokokvalitetnog norveškog bakalara i za svega nekoliko minuta pripremite zavodljive i zdrave zalogaje u kojima će baš svi uživati.