HR EN IT

Povratak na BLOG

Proljeće nas inspirira da uživamo u laganoj i svježoj hrani

Proljeće je idealno vrijeme da očistimo organizam od otrova nakupljenih tijekom proteklih mjeseci!

Proljeće ne utječe samo na prirodu kada sve raste, buja i cvjeta. Ono utječe i na nas i našu prehranu. Proljeće je idealno vrijeme da očistimo organizam od otrova nakupljenih tijekom proteklih mjeseci.

Za njegovo pravilno funkcioniranje nužno je svu onu masnoću i tešku hranu zamijeniti nešto lakšim namirnicama. Ovdje prvenstveno mislimo na ribu, osobito bakalar koji se može pripremati na razne načine.

Započnite dan malim hrskavim i ukusnim zalogajima tosta s paštetom od norveškog bakalara. Za sve ljubitelje pikantnog okusa tu je pašteta od bakalara s chilly papričicama. Savršeni popodnevni međuobrok.

Baccala della Mamma krema s tartufima dostojna je zamjena okusa Mediterana. Krema se priprema od norveškog bakalara na bijelo uz dodatak svježih istarskih tartufa. Mekana, kremasta i jedinstvena tekstura zasigurno će razveseliti i vaše nepce.

Bakalar Oliveto je delikatesni namaz od norveškog bakalara s dodatkom zelenih maslina i maslinovog ulja. Posebna kombinacija idealna u svako doba godine, osobito ove sunčane proljetne dane.

Zavirite u trgovinu i potražite omiljene Baccala della mamma proizvode od bakalara.