HR EN IT

Povratak na BLOG

Raznim sajmovima do srca gastronomije

Baccala della Mamma često sudjeluje u raznim sajmovima pružajući na dlanu potpuni gastronomski doživljaj svojih proizvoda.

Nije dovoljno samo imati zaista ukusne proizvode koji mogu osvojiti sva nepca. Uvijek je tu riječ o povezanosti okusa i ljudi, o načinu na koji to bogatstvo namirnice diše, kao i približavanju cijelog tog doživljaja na dlanu drugima koji će tek tada osjetiti što znači pravo gastronomsko iskustvo. Proizvode i ljude treba upoznati i samo nastaviti upoznavati svojom pristupačnošću, idejom i doživljajem koje jedno drugome mogu pružati. Upravo zato Baccala della Mamma često sudjeluje na različitim sajmovima – kako bi svoju priču ispričala na najbolji način.

Njihov prošlogodišnji raspored svakako je bio popunjen zanimljivi sajmovima i događajima koji zaista nisu mogli proći bez izrazito ukusnih zalogaja bakalara! Nedavno su namazi Baccala della Mamma predstavljeni na štandu 5. Hrvatskih svjetskih igara i tako su posjetitelji mogli uživati u kušanju bakalara na bijelo, s maslinama, chilly papričicama i s tartufima! Osim da pružaju svoje zaista ukusne delicije, podržavali su i ohrabrili sve sudionike tog prekrasnog natjecanja!

Naravno, ni 15. dani mladog maslinovog ulja nisu mogli proći bez izvrsnog bakalara koji osvaja sva nepca, a na festivalu vina VINOcom, kulinarski majstori napravili su pizzu s paštetom Baccala della Mamma kao temeljnim sastojkom. Naravno, i mašta je odigrala veliku ulogu u kreiranju inovacije koja ima sve prave tradicionalne vrijednosti.

Baccala della Mamma svoju izvrsnost ne pokazuje samo ukusnim proizvodima već i pružanjem potpunog gastronomskog doživljaja na raznim sajmovima kojima se rado odazove, te tako pruža podršku organizatorima, sudionicima i posjetiteljima, koje rado osvaja i savršenim zalogajima, uvlačeći ih u svoju priču istinskog uživanja u bogatim okusima.