HR EN IT

Povratak na BLOG

Savršen spoj okusa, aroma i prirode

Kažu da je hrana naš zajednički interes i u konačnici univerzalni doživljaj, pa spojimo ribu i maslinovo ulje, dodajmo malo zelenih maslina, mašte u posluživanje, ali i prirodu i društvo, i imamo odličan recept za još bolji provod.

Miris ljeta već se polako počinje osjećati u zraku. Onaj miris sunca, cvijeća i ljetnih kiša sve nas obuzima i tjera na osmijeh, avanture i uživanje u dobrom društvu na nekom divljem, šumskom pikniku daleko od gradske gužve, tramvaja i nervoznih ljudi. Upravo piknik je uvijek dobra izlika za razmjenu priča i pokojeg trača, a osim dobrog društva, glavnu riječ svakako ima i hrana.

Bacalla della Mamma u svojoj ponudi ima Bakalar oliveto, delikatesni namaz pripremljen od norveškog bakalara s dodatkom zelenih maslina i maslinova ulja, koji čini upravo taj savršen spektar okusa isprepletenih u jedinstveni spoj istarskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja i bakalara. Lagani namaz koji može biti temelj za bezbroj različitih recepata i načina posluživanja, odlično je rješenje za sve ljubitelje jednostavne, ali izrazito ukusne kuhinje.

Osim odličnog spoja i aroma, treba naglasiti kako se ovim odabirom ne brinete samo za svoje istančano nepce, već i tijelo, budući da su glavni sastojci, bakalar i djevičansko maslinovo ulje, izrazito dobri za vaše zdravlje. Bakalar, bogat bjelančevinama, mineralima i vitaminima A i D, te djevičansko maslinovo ulje bez kojega je riba nezamisliva, a sadrži vitamin E, čine odličnu kombinaciju za vašu prehranu i srce.

Dodajmo svemu tome malo mašte u načinu posluživanja, neki novi recept koji će sigurno osvanuti u onoj velikoj crnoj bilježnici koja čuva sve tajne obiteljske recepte, i dobro društvo, i već imate odličan plan za sljedeći vikend.