HR EN IT

Povratak na BLOG

Tajna našeg uspjeha!

Tajna našeg uspjeha leži u obiteljskoj i prijateljskog atmosferi u kojoj svi težimo kreiranju visokokvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti nepca svakog gurmana!

Priča Baccala della Mamma proizvoda započinje davne 1986. godine kada smo otvorili našu konobu i po prvi puta gostima pripremali bakalara na bijelo. S obzirom na oduševljenje gostiju, jednostavno su nas potaknuli da i dalje radimo i širimo naš poslovni uspjeh.

Danas na tržište svakodnevno plasiramo široku paletu proizvoda od bakalara na bijelo kao što su Bakalar oliveto (s maslinama i maslinovim uljem), Bakalar pikantino (s čilijem i crvenom paprikom) i Bakalar tartufino (s crnim tartufima).

Ubrzo nakon toga, obogatili smo ponudu jedinstvenim specijalitetom - šugom od bakalara. Tu su i paštete od norveškog bakalara s maslinama, čili papričicama i tartufima koje se odlično slažu s tostom ili krekerima te su kao takve idealne za svako vaše druženje s prijateljima i obitelji.

Tajna našeg uspjeha leži u obiteljskoj i prijateljskog atmosferi u kojoj svi težimo kreiranju visokokvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti nepca svakog gurmana.

Baccala della Mamma uspješno kombinira tradiciju i elemente suvremenog gosta pružajući jedinstvene gastronomske užitke zbog kojih ćete se uvijek vraćati po još.