HR EN IT

Povratak na BLOG

Tajna neodoljive Baccala della Mamma kreme s tartufima

Osim što je nevjerojatno zdrava i ukusna, pašteta od bakalara s tartufima nudi i meku, kremastu teksturu, koja omogućuje da na nepcu osjetite baš svaki okusni detalj!

Krema od bakalara s tartufima predstavlja vrhunsku delikatesu za sve istinske gurmane jer je riječ o kombinaciji dvije vrhunske i ekskluzivne namirnice, tartufa i bakalara, i to pripremljenoj prema originalnoj recepturi Baccala della Mamma.

Norveški bakalar iznimno je cijenjena namirnica, kako zbog svog raskošnog okusa, tako i zbog brojnih zdravstvenih prednosti koje donosi sa sobom, a isto je i sa istarskim tartufima koje koristimo uvijek svježe i aromatične. Istra je nadaleko poznata kao regija bogata tartufima, podzemnom gljivom koja svojim intenzivnim mirisima i zavodljivim okusom baš svaki zalogaj podiže na zavidnu razinu.

Baccala della Mamma krema s tartufima priprema se od norveškog bakalara spravljenog na bijelo, kojemu se potom dodaju komadići svježeg istarskog tartufa koji savršeno nadopunjuju ovo mediteransko jelo. Osim što je nevjerojatno zdrava i ukusna, pašteta od bakalara s tartufima nudi i meku, kremastu teksturu, koja omogućuje da na nepcu osjetite baš svaki okusni detalj.

Bez obzira tražite li ukusni jutarnji zalogaj, finger-food koji ćete pripremiti i poslužiti na brzinu svojim gostima ili pak lagani međuobrok, krema od bakalara s tartufima uvijek će vas iznova iznenaditi svojim vrhunskim karakteristikama.