HR EN IT

Povratak na BLOG

U čast mame Milene – Baccala della mamma namazi i kreme

Inspiraciju često pronalazimo upravo u najužem krugu najdražih osoba. Tako su nastale razne inspirativne ideje u čijim realizacijama danas uživa zaista širok krug gastronoma i ljubitelja najukusnijih delicija. Upravo takve ideje realizirane su s posebnom ljubavlju, trudom i pažnjom, a svoje početke mogu zahvaliti svojim najdražima. Ako ste se ikada pitali gdje se nalaze korijeni Baccala della Mamma izvrsnih namaza i krema i odakle uopće tako simpatično i jedinstveno ime, vrijeme je da saznate odgovore na ta pitanja.

Baccala della Mamma svoje korijene ima u, naravno, tradiciji. Mama Milena prve recepture bakalara pripremala je u sklopu agroturizma. Svoju ljubav i trud, kao i znanje najukusnijih receptura pripreme istoga, prenijela je i na svojeg sina koji je pokrenuo proizvodnju namaza i krema, a upravo mami u čast, isto je nazvao Baccala della Mamma ili kako bi se reklo po naški, bakalar od mame. Tradicija pripreme bakalara u Istri svima je poznata, a ova obitelj odlučila je svoju recepturu pripreme namaza i krema ponuditi gastronomskoj sceni.

Baccala della Mamma danas u svojoj ponudi ima različite namaze i kreme, idealne gastronomske sastojke, koji se odlično uravnotežuju i s najzahtjevnijim receptima, ali i zadovoljavaju najzahtjevnija nepca – bakalar na bijelo, s tartufima, maslinama ili crvenom paprikom i čilijem, kao i bakalar šugo, delikatesni su namazi kojima je zaista teško odoljeti. U ponudi se nalaze i istoimene paštete, a cjelokupna Baccala della Mamma ponuda predstavlja uistinu kvalitetne i vrhunske proizvode koji će svakako postati dio Vaše svakodnevne recepture.

Obiteljska tradicija prekrasan je način očuvanja obiteljskih korijena, kao i upoznavanje budućih generacija s onime što uistinu predstavlja obiteljski ponos. Baccala della Mamma nastala je zahvaljujući vrijednoj mami, a njihova današnja ponuda, svakako je čini ponosnom!