HR EN IT

Povratak na BLOG

Ukusan i zdrav početak dana uz Baccala della mamma kreme!

Doručak može poboljšati vašu koncentraciju, pamćenje i radni učinak, a jednom kada probate Baccala della Mamma kremaste namaze od bakalara sasvim sigurno će vam jutro postati omiljeni dio dana!

Doručak je najvažniji obrok u danu jer je našem tijelu važno nadoknaditi sve nutrijente koje smo tijekom noći izgubili i stoga doručak nipošto ne biste trebali preskakati. Štoviše, doručak može poboljšati vašu koncentraciju, pamćenje i radni učinak, a jednom kada probate Baccala della Mamma kremaste namaze od bakalara sasvim sigurno će vam jutro postati omiljeni dio dana.

Norveški bakalar jedna je od najcjenjenijih ribljih vrsta u svijetu, ne samo zbog svog raskošnog okusa, već i zato što predstavlja zdrav način prehrane. Meso bakalara bogato je niskokaloričnim proteinima, raznim mineralima kao što su željezo, jod, fosfor i kalcija, ali i vitaminima A, D i E, odreda elementima koji su neophodni za normalno funkcioniranje organizma, a osim toga bogato je i omega-3 pozitivnim masnim kiselinama koje dokazano imaju blagotvoran učinak na zdravlje.

Za lagani jutarnji obrok stoga odaberite Baccala della Mamma paštetu od norveškog bakalara koja dolazi u čak četiri različita okusa – na bijelo, s maslinama, s tartufima i s chilly papričicama, među kojima ćete zasigurno pronaći svog favorita. Uživajte u kremastoj teksturi, bogatom okusu i neodoljivim aromama te osigurajte svom tijelu izvor važnih elemenata kako biste na najbolji mogući način započeli svoj dan.

Potražite Baccala della Mamma paštete na policama trgovina i počastite se ukusnim i zdravim jutarnjim obrokom u kojem će vaša osjetila uživati, a  na kojem će vam vaše tijelo biti zahvalno.