HR EN IT

Povratak na BLOG

Volite pikantnije i začinjenije zalogaje? Otkrijte sve čari pikantne hrane uz Baccala della Mamma delikatese

Ako ste ljubitelj začinjene hrane, onda će vas krema Pikantino zasigurno oduševiti, a ako do sada pak niste pretjerano uživali u takvim zalogajima, ova neodoljiva kombinacija na najbolji će vas način uvesti u svijet pikantnih okusa i aroma.

Baccala della Mamma proizvodi osmišljeni su tako da zadovolje svačije gurmanske apetite i u našoj ponudi uvijek ćete pronaći ukusne zalogaje koji se savršeno slažu s vašim ukusima i prehrambenim navikama.

Za ljubitelje nešto pikantnijih delicija pripremili smo stoga i kremu od norveškog bakalara Pikantino koju za vas pripremamo na poseban način. Prvo biramo samo najbolje od kvalitetnog norveškog bakalara, zatim ga spremamo “na bijelo”, a u konačnici obogaćujemo raznim prirodnim okusima i aromama, u ovom slučaju čili papričicama. Lagana kremasta tekstura odlično sjeta na nepce i omogućuje da se pašteta od bakalara jednostavno topi u vašim ustima, a čili papričica pružaju ugodne arome paprike i blago ljutkasti okus koji ovu delikatesu pretvara u pravi gurmanski užitak za svaku prigodu.

Ako ste ljubitelj začinjene hrane, onda će vas krema Pikantino zasigurno oduševiti, a ako do sada pak niste pretjerano uživali u takvim zalogajima, ova neodoljiva kombinacija na najbolji će vas način uvesti u svijet pikantnih okusa i aroma. Potražite i Vi stoga Baccala della Mamma kreme od norveškog bakalara i otkrijte nove načine uživanja u vrhunskim ribljim delikatesama.