HR EN IT

Povratak na BLOG

Za novogodišnju večer birajte samo najbolje - uživajte u najljepšim delikatesama od bakalara!

Upotpunite proslavu novogodišnje večeri najzdravijim i najukusnijim delicijama od bakalara!

Bliži se novogodišnja noć, a vi još uvijek niste odlučili što ćete pripremiti svojim gostima? U obzir svakako uzmite proizvode od bakalara te brzo i jednostavno pripremite male ukusne zalogaje.

Norveški bakalar upotpunjava obiteljske stolove još od 15. stoljeća. Od tog vremena pa sve do danas na tržištu postoji veliki izbor proizvoda od norveškog bakalara.

Iznenadite vaše goste na novogodišnjoj večeri te im poslužite kanapeiće s nadjevom od pašteta. Baccala della mamma proizvodi najukusnije riblje paštete od norveškog bakalara, stoga nikako ne zaboravite da se i na vašem stolu nađe barem jedna: pašteta na bijelo, pašteta s maslinama, pašteta s chilly papričicama i pašteta s tartufima.  Originalni recept i jedinstveni okus norveškog bakalara dobitna su kombinacija za novogodišnju večer.

Na raspolaganju vam stoje i Gourmet kreme odnosno namazi u kombinaciji s različitim sastojcima: rajčica, luk, peršin, vino, češnjak, sol, zelene masline, maslinovo ulje, čili, crvene paprike… Bakalar tartufino, odnosno namaz od bakalara s dodatkom crnih tartufa je neizostavna riblja delikatesa koja će se savršeno uklopiti u proslavu Nove godine.

Sve što vi trebate napraviti je donijeti pecivo ili bruschette, a za potpunu harmoniju okusa pobrinut će se Baccala della mamma proizvodi od norveškog bakalara.

Upotpunite novogodišnji domjenak najzdravijim i najukusnijim delicijama od bakalara!