HR EN IT

Povratak na BLOG

Započnite svoj dan zdravo i energično!

Za doručak birajte samo zdrave i energetski bogate namirnice. Započnite svoj dan zdravo i energično uz omiljene i najukusnije zalogaje Baccala della Mamma proizvoda!

Započnite svoj dan zdravo i energično uz omiljene i najukusnije zalogaje Baccala della Mamma proizvoda!

Doručak je najvažniji obrok jer moramo povratiti energiju i hranjive tvari koje smo „izgubili“ tijekom spavanja. Osim toga, zdrav i kvalitetan doručak povećava vaše radne sposobnosti te pamćenje i koncentraciju. Zato je iznimno važno da birate samo zdrave i energetski bogate namirnice. 

Baccala della Mamma kreme od norveškog bakalara jedinstvenog su okusa i arome. Ova iznimno ukusna riba savršeno se slaže s ostalim dodatcima kao što su tartufi, masline i čili papričice, stoga smo osmislili delikatesne namaze kojima ćete već u rano jutro zasladiti vaše nepce i napuniti se toliko potrebnom energijom za obavljanje cjelodnevnih obaveza.

Odlučite se između Bakalara Tartufino s crnim tartufima, Bakalara Pikantino s dodatkom crvene paprike i čilija, Bakalara Oliveto sa zelenim maslinama i maslinovim uljem te Bakalara Šugo s dodatkom rajčice, luka, češnjaka, vina, soli i papra. Jednostavno ih namažite na tost ili krekere i uživajte u laganoj kremastoj teksturi i omiljenim okusima!