HR EN IT

Povratak na BLOG

5 izvrsnih i brzih recepata za pripremu s bakalarom

Ne znate što skuhati danas, a nemate ni puno vremena? Onda vam definitivno trebaju brzinski recepti za ukusan ručak. Pripremili smo vam 5 izvrsnih recepta s bakalarom.

Ne znate što skuhati danas, a nemate ni puno vremena? Onda vam definitivno trebaju brzinski recepti za ukusan ručak. Brzo i slasno može biti i jelo koje se ne nalazi tako često na tanjurima, ali ljudi se, u žurbi ili zbog manjka kreativnosti, često oslanjaju samo na one česte namirnice koje se nalaze u svakom hladnjaku. Vrijeme je da izađete iz tih okvira i omogućite sebi prave gastro užitke u vlastitom domu.

Osim što vam pruža bogatstvo okusa, bakalar je izvrstan izvor omega 3 masnih kiselina, kalija, vitamina D i drugih minerala i proteina koji imaju blagotvoran učinak na vaš organizam.

Mi proizvodimo bakalar na bijelo, ali pripremamo ga i u vlastitom domu, a konstantno je dio ponude u našoj konobi Milena! Stoga smo, kao pravi znalci bakalara, odlučili s vama podijeliti 5 jednostavnih i brzih recepata!

  1. Palenta s bakalarom na bijelo
  2. Kuglice Bakalara na bijelo u panko mrvicama
  3. Fuži Tartufino
  4. Njoki Oliveto
  5. Lazanje Pikantino

Nadamo se da će recepti zagolicati vaša nepca! U sve recepte može ići samo bakalar na bijelo, ukoliko nemate tartufino ili pikantino.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Facebook profil baccalla_della_mamma

Instagram profil baccalla_della_mamma